حسن روحانی

با تصویب هیئت دولت، سقف سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس (ETF) از ۲۰ میلیون ریال، به ۵۰ میلیون ریال افزایش یافت.

به گزارش ایران پژواک، هیئت وزیران در جلسه امروز خود به مناسبت سالگرد ورود آزادگان به کشور، یاد و خاطره آزادگان سرافراز و عضو آزاده هیئت دولت، مهندس اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران را گرامی داشت.

در این جلسه که به ریاست حجت الاسلام روحانی رئیس جمهوری برگزار شد، وزیر امور خارجه از شکست مفتضحانه آمریکا در به تصویب رساندن قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی جمهوری اسلامی ایران گزارش داد.

رئیس جمهور ضمن تشکر از تلاش‌های دستگاه دیپلماسی کشورمان، دولت آمریکا را زورگو و ناقض حقوق بین الملل خواند و گفت: رئیس جمهور کنونی آمریکا بدترین خباثت‌ها و جنایت‌ها را در حق ملت نجیب ایران مرتکب شده است.

روحانی افزود: ترامپ با خروج از برجام و برقراری غیرقانونی تحریم‌ها فقط به حقوق ملت ایران تعدّی نکرده، بلکه حرمت عهد و پیمان جمعی با چندین کشور را نقض کرده است.

وی خاطرنشان کرد: دولت آمریکا با کمال وقاحت سردار شهید اسلام حاج قاسم سلیمانی را ترور و مسئولیت آن را هم برعهده می‌گیرد.

در ادامه جلسه، وزیر نیرو با اشاره به اینکه با همکاری هموطنان عزیز، اوج بار مصرف برق در تابستان ۹۹ بدون کمبود تولید برق و تنها با افزایش اوج بار یک درصدی نسبت به سال قبل پشت سر گذاشته شد، اظهار داشت: این توفیق در صورتی در یکی از زودرس ترین و گرم‌ترین تابستان‌ها رخ داد که عرضه انرژی به صنایع بزرگ کشور در ماه‌های اخیر نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۱۱ درصد بوده است و تعهدات صادرات انرژی کشور نیز انجام شده است.

هیئت وزیران از همه دست اندرکاران صنعت برق قدردانی نمود.

** افزایش سقف سرمایه گذاری در صندوق‌های (ETF)

با تصویب هیئت دولت، سقف سرمایه گذاری در صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس (ETF) از ۲۰ میلیون ریال، به ۵۰ میلیون ریال افزایش یافت.

در ادامه، تعدادی از پیشنهادهای دستگاه‌های اجرایی به تصویب هیئت وزیران رسید.

** بررسی مواد دیگری از آئین نامه اجرایی ثبت و به روز رسانی اطلاعات و پرداخت‌ها به کارکنان دستگاه‌های اجرایی در سامانه‌های «کارمند ایران» و «ثبت حقوق و مزایا»

هیئت وزیران در جلسه امروز، به بررسی مواد دیگری از آئین نامه اجرایی ثبت و به روز رسانی اطلاعات و پرداخت‌ها به کلیه کارکنان دستگاه‌های اجرایی در سامانه «کارمند ایران» و سامانه «ثبت حقوق و مزایا» پرداخت و آن را به تصویب رساند.

به موجب آئین نامه فوق، کلیه دستگاه‌های اجرایی مکلفند اطلاعات کارکنان و پرداخت‌های مستقیم و مستمر و سایر پرداخت‌ها به تمامی آنان را در سامانه کارمند ایران (زیرسامانه‌های پاکنا و ثبت حقوق و مزایا) ثبت و همواره به روز رسانی نمایند.

همچنین سازمان‌های اداری و استخدامی کشور و برنامه و بودجه کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف شدند اقدامات لازم را برای تبادل اطلاعات بین سامانه کارمند ایران و سامانه‌های جامع بودجه و خزانه داری الکترونیکی با روش تبادل اطلاعات الکترونیک (وب سرویس) بعمل آورند.

براساس آئین نامه مذکور، وزارت امور اقتصادی و دارایی (خزانه داری کل کشور) پرداخت مستقیم و مستمر به تمامی کارکنان دستگاه‌های اجرایی که از محل اعتبارات هزینه‌ای و از منابع عمومی و اختصاصی حقوق دریافت می‌نمایند را پس از دریافت درخواست وجه از دستگاه اجرایی (مطابق با اطلاعات ثبت شده توسط دستگاه اجرایی در سامانه کارمند ایران) و در سقف تخصیص اعتبار صادره توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و پس از اطمینان از ثبت اطلاعات کارکنان در سامانه «کارمند ایران» از طریق دریافت اطلاعات به صورت تبادل اطلاعات الکترونیک (وب سرویس) با سامانه مذکور، صورت خواهد داد.

** تصویب آئین نامه اجرایی مربوط به درگاه الکترونیک استعلامات قضائی

هیئت وزیران در راستای تکلیف مندرج در قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه و ضرورت تسریع در پاسخگویی به استعلامات قوه قضائیه به منظور پیشگیری از اطاله دادرسی، آئین نامه اجرایی بند (ت) ماده (۱۱۷) قانون برنامه ششم توسعه موضوع درگاه الکترونیک استعلامات قضائی را تصویب کرد.

به موجب آئین نامه فوق، قوه قضائیه مکلف است درگاه الکترونیک استعلامات قضائی را بر بستر شبکه ملی عدالت با ضریب امنیتی مطمئن به گونه‌ای طراحی و ایجاد نماید که برای مراجع قضائی از جمله دادگستری کل استان‌ها، شهرستان‌ها، حوزه‌های قضائی بخش، ستاد و سازمان‌های وابسته امکان استعلام الکترونیکی از دستگاه اجرایی و دریافت پاسخ فراهم باشد.

همچنین به منظور پاسخگویی به استعلام‌های مراجع قضائی، دستگاه‌های اجرایی مکلفند با بکارگیری امکانات فنی و خدمات ارتباطی، سامانه‌های الکترونیک خود را به نحوی ایجاد و یا بروز رسانی کنند که هرگونه تبادل الکترونیکی اطلاعات و پاسخگویی استعلام‌های مراجع قضائی ذی صلاح توسط دستگاه اجرایی صرفاً از طریق درگاه قابل انجام باشد.

استعلامات مراجع قضائی از دستگاه‌های اجرایی باید به صورت الکترونیکی برخط پاسخ داده شود. در صورتی که امکان پاسخ به صورت برخط وجود نداشته باشد، دستگاه‌های اجرایی مکلفند در مهلت تعیین شده توسط مراجع قضائی نسبت به ارسال پاسخ اقدام نمایند و چنانچه مهلتی تعیین نشده باشد، در کمترین زمان ممکن پاسخ داده شود.

پاسخ دستگاه اجرایی باید کامل و متضمن آخرین اطلاعات در خصوص موضوع استعلام باشد، به نحوی که مراجع قضائی نیاز به استعلام مجدد نداشته باشند و مراجع قضائی موظفند استعلام را از دستگاه مسئول مستقیم به عمل آورده، در صورتی که استعلام مذکور نیازمند تحصیل اطلاعات از واحدهای تابعه باشد دستگاه اجرایی موظف است با تحصیل آن اطلاعات به مرجع قضائی پاسخ دهد.

** موافقت دولت با اصلاح یکی از مواد آئین نامه راهنمایی و رانندگی

دولت به منظور پیشگیری و رفع مشکل ناشی از هزینه‌های مالی بسیار زیاد برای نگهداری و توسعه انبار پلاک‌های فک شده توسط پلیس به دلیل عدم خریداری خودرو جدید توسط صاحب پلاک، با اصلاح تبصره ماده (۵) آئین نامه راهنمایی و رانندگی موافقت کرد.

به موجب اصلاحیه مذکور، صاحب پلاک فک شده یا نماینده قانونی وی در صورت خرید خودرو بعد از فک پلاک، باید برای دریافت مجوز نصب پلاک جدید بر روی وسیله نقلیه خریداری شده به واحد شماره گذاری یا مراکز مجاز مراجعه نماید. راهنمایی و رانندگی پلاک‌های فک شده را حداکثر تا یک سال نگهداری و درصورت عدم مراجعه صاحب قبلی، با حفظ کلیه سوابق پلاک و مالک قبلی خودرو در سامانه‌های شماره گذاری، پلاک‌های مذکور را به افراد متقاضی جدید اختصاص خواهد داد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی