به گزارش ایران پژواک، علی ربیعی با حضور در بخش خبری ساعت ۲۱ شبکه اول سیما، در تشریح مصوبات امروز ستاد ملی مقابله با کرونا برای محدودسازیهای مشاغل اظهار کرد: امروز تصمیم گرفتیم که کارمندان شهر تهران به صورت ۵۰ درصدی سر کار بروند و البته مدیران ادارات باید مراقبت کنند که کار مردم انجام شود و البته که دولت الکترونیک هم مابقی امور را پیش میبرد.
وی با بیان اینکه تعطیل مشاغل و اماکنی که فهرست شدهاند، فعلا یک هفتهای است اما لازم باشد تا دوهفته هم میتوان محدودیتها را افزایش داد، گفت: تهران همین که نیمی از کارمندان را کاستیم به خلوت شدن خیابانها و وسایل نقیله عمومی منجر میشود که اگر این اقدامات هم کافی نباشد، مقررات سختگیرانهتری را پیش خواهیم گرفت.
اهم اظهارات وی را در ادامه به نقل از ایسنا بخوانید؛
* ما قطعاً در سختگیری جریمهها بیشتر اهتمام خواهیم داشت. البته ما قصدمان از جریمهها پیشگیری و بازدارندگی است نه مجازات چرا که برخی واقعاً نمیخواهند رعایت کنند و ما باید جلوی این افراد را بگیریم.
* در این زمینه و نظارت بر رعایت پروتکلها نیروی انتظامی و بسیج و سایر نهادها به ما کمک خواهند کرد که کار به خوبی انجام شود.
*{ درباره انتخاب سخنگو برای ستاد ملی مقابله با کرونا}: امروز رهبری نکتهای گفتند که حرفها میان اعضای ستاد چندگانه نباشد تا مردم میان حرفها سرگردان شوند با این تذکر ممکن است که نیاز به بازنگری وجود داشته باشد که ما بتوانیم در بازآفرینی تشکیلاتی ستاد ملی کرونا موضوعات این چینی را در نظر داشته باشیم.
* تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا روی زمین نمی ماند؛ ما نیاز به همکاری های میانبخشی بیشتری داشتیم و ستاد عملیاتی نیز در اجرا نظارت می کند و این مهم، موانع را برطرف و همافزایی دستگاه ها را نیز در پی دارد و بزودی رییس جمهوری، رییس قرارداد اجرایی کرونا را معرفی خواهد کرد و اثربخشی ستاد افزایش می یابد.
*{ درباره بیمه بیکاری افراد بیکار شده بر اثر کرونا که در بیانات امروز رهبر معظم انقلاب به آن تاکید شده بود}: ۶ میلیون شغل رسمی و غیر رسمی بر اثر کرونا دچار تهدید شد که از این میان ۳.۵ میلیون آن شغل رسمی و ۲.۵ میلیون دیگر، شغل غیررسمی بودند و اوضاع برای ما بسیار سخت بود. همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند، سه منحنی اقتصاد و امنیت و سلامت باید در کنار هم مورد توجه قرار گیرد و سلامت در اولویت ماست. در شرایط اقتصاد کشور که تخت فشار است، ۱۴ هزار میلیارد وام برای ۵۴۴۴ هزار کار پیش بینی کردیم و از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفری که از بازار کار خارج شدند، بیش از یک میلیون و ۱۰ هزار نفر تحت بیمه قرار گرفتند.
* امروز در وزارت رفاه جلسه ای داشتیم که چگونه افرادی که بیکار بودند و لطمه بیشتری دیدند و افرادی که بیکار شدند و بیمه ندارند، تحت پوشش قرار دهیم. باید کار کارشناسی انجام و منابع تامین شود تا پوشش بیمه بیکاری را برای این افراد داشته باشیم. دوران تحریم و کرونا سختی های مضاعفی داشت اما ما کنار مردم هستیم.
انتهای پیام
ارسال نظر