واکسن ایرانی کرونا

هرچه سن افراد بیشتر باشد، خطر ابتلا به نوع شدید بیماری کووید ۱۹ در آنها بیشتر می‌شود. بنا بر گزارش مراکز پیشگیری و کنترل بیماری در آمریکا (CDC)، افراد مسن بیش از دیگران در معرض خطر ابتلا به کووید ۱۹ و پیچیدگی‌های آن هستند.

به گزارش ایران پژواک، ۹۵درصد از ایمنی در برابر کووید ۱۹، پس از دریافت دوز دوم واکسن رخ می‌دهد. مقدار پادتن در بدن باید به ۹۵ درصد برسد که این وضعیت پس از ۷ تا ۱۰ روز بعد از دریافت دوز دوم واکسن رخ می‌دهد. بنابراین افراد باید همچنان به مراقبت‌های لازم در برابر ویروس کرونا اهمیت بدهند. در ضمن هنوز معلوم نیست افرادی که واکسن دریافت می‌کنند تا زمانی‌که به ایمنی لازم برسند، ناقل خواهند بود یا خیر.

برخی از بررسی‌های دیگر نشان داده است که پس از دریافت اولین دوز واکسن، بدن در برابر کووید ۱۹، ۵۰ تا ۵۵ درصد ایمن می‌شود. سپس دومین دوز از واکسن، ایمنی بدن فرد را در برابر ویروس افزایش می‌دهد. ۱۰ تا ۱۴ روز پس از دریافت دوز دوم واکسن، بدن در برابر عفونت‌زایی ویروس کرونا تا ۹۵ درصد ایمن می‌شود.

عوارض ناشی از ابتلا به کوید۱۹، گاه چنان پیچیده و خطرناک می‌شوند که تزریق واکسن خطری بسیار کمتر از آن دارد و اگر فردی مسن هستید احتمال ابتلا به کووید ۱۹ و مرگ در شما بسیار بالاست. علاوه‌بر این، افرادی که از ویروس کرونا جان سالم به‌در برده‌اند، عوارض جانبی طولانی‌مدتی را تجربه کرده‌اند که به‌مراتب بیشتر از عوارض جانبی احتمالی واکسن این ویروس است.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی