پشت‌ میزنشینی

رایج ترین خطر نشستن طولانی مدت پشت میز کار، ابتلا به سندرم تونل مچ دست است.

به گزارش ایران پژواک، یکی از مهم‌ترین تهدیدهایی که پشت‌ میزنشینی برای انسان ایجاد می ‌کند کاهش متابولیسم بدن و بروز اضافه وزن و چاقی است.

همچنین بر اساس بررسی‌ های اخیر محققان، نشستن ‌های طولانی‌مدت تا ۶۴ درصد احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می‌ دهد. تحلیل ستون فقرات، فشارهای بیش از حد بر استخوان ‌های گردن، کمر و لگن و بسیاری دیگر از ناهنجاری‌ های اسکلتی، غضروفی و عضلانی هم از دیگر عوارض پشت ‌میزنشینی‌ های طولانی ‌مدت است.

رایج ترین خطر نشستن طولانی مدت پشت میز کار، ابتلا به سندرم تونل مچ دست است که با بی حسی، ضعف، درد در دست، مچ و بازو خود را نشان می دهد؛ بخصوص هنگام کار با کیبورد و ماوس. سندرم تونل کارپال شایعترین نوروپاتی به دام افتادن عصب است که در نتیجه فشردگی عصب میانی در ناحیه تونل کارپال ایجاد می ‌شود.

به عقیده محققان کانادایی، نشستن های طولانی مدت در پشت میز کار یا روی کاناپه امکان بروز ترومبوز وریدی عمقی را به ویژه در بین افراد مبتلا به چاقی مفرط افزایش می دهد.

محققان انستیتوی ملی اختلالات عصبی و سکته مغزی در آمریکا به این نتیجه رسیده اند که حرکات منظم بدنی باعث تحریک جریان خون تازه و ارسال مواد مغذی به دیسک های بین مهره ای می شود. اما نشستن های طولانی مدت به برهم خوردن هم ترازی دیسک ها و تشکیل کلاژن های سخت بین تاندون ها و لیگمان ها منجر می شود.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی