به گزارش ایران پژواک، بر اساس گزارش وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه تعداد خارجیهایی که از ترکیه بازدید کردهاند نسبت به نوامبر سال ۲۰۲۰ نزدیک به ۱۱۱.۵ درصد افزایش یافته است، اما همچنان ۱۹.۵ درصد نسبت به سطح قبل از همهگیری در ماه مشابه سال ۲۰۱۹ پایین تر است.
ماه گذشته، پرجمعیتترین شهر ترکیه، استانبول، با ۵۷ درصد سهم و با جذب ۹۹۷۶۲۱ خارجی، بیشترین تعداد گردشگران خارجی را داشته است و پس از آن، شهر تفریحی مدیترانه ای آنتالیا و ادرنه در شمال غربی ترکیه، که هم مرز با بلغارستان و یونان است، قرار گرفتند.
دادههای این وزارتخانه نشان میدهد که این کشور از ۲.۶ میلیون بازدیدکننده، از جمله شهروندان ترکیهای که در خارج از کشور زندگی میکنند، استقبال کرده است.
روس ها ۱۱ درصد یا ۱۹۲۸۰۹ نفر از کل بازدیدکنندگان را تشکیل می دادند و پس از آن ۱۵۹۲۳۷ بلغاری، ۱۵۲۰۲۶ آلمانی، ۱۳۶۹۵۰ ایرانی و ۶۷۷۹۷ عراقی قرار داشتند.
در ژانویه تا نوامبر، این کشور پذیرای ۲۲.۸ میلیون بازدیدکننده خارجی بود که ۸۹.۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
مهمت نوری ارسوی، وزیر فرهنگ و گردشگری، در مورد ارقام و برنامه های گردشگری برای دوره آینده گفت که هدف درآمد گردشگری ۲۴ میلیارد دلاری (۲۸۴ میلیارد لیره) در سال ۲۰۲۱ محقق شده است. وی خاطرنشان کرد که هدف در سال آینده رسیدن به ۳۴.۵ میلیارد دلار است که این صنعت قبلاً قبل از همهگیری در سال ۲۰۱۹ به آن دست یافته بود و یک رکورد تاریخی را شکست.
ارسوی در گفتگو با خبرگزاری آناتولی (AA)، تاکید کرد که اگرچه هدف آنها ممکن بوده رویایی باشد، اما به آن رسیده اند؛ وی در ادامه گفت" ما به طور مشخص اعلام کردیم که قصد داریم درآمد خود را از ۱۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۰ به ۲۴ میلیارد دلار برسانیم. این یک هدف بلندپروازانه و دشوار بود، اما در پایان سال دیدیم که محقق شد."
ارسوی با بیان اینکه وقتی صحبت از انواع جدید ویروس کرونا به میان میآید، ترکیه در وضعیت خوبی است، گفت: "البته برای ما به عنوان ترکیه کافی نیست که در این روند به تنهایی بجنگیمو کشورهایی هستند که گردشگران را برای ما فراهم میکنند. همچنین باید با همهگیری مبارزه کرد تا ترافیک هوایی متقابل باز شود. پیشبینی من این است که این اتفاق دوباره در ماه مه رخ خواهد داد."
انتهای پیام
ارسال نظر