به گزارش ایران پژواک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت،حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در مراسم بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه الزهرا و روز زن ضمن تبریک این روز به زنان ایران گفت: شخصیت فاطمه اطهر (س) شخصیتی است که باید شناخت و برای شناخت این شخصیت باید از فاطمه(س) و خدای فاطمه کمک گرفت.
رئیسجمهور ادامه داد: شناخت فاطمه (س) درک شب قدر است، باید فاطمه (س) را شناخت که یک جایگاه ملکوتی دارد که سخت است و جز برای اولیا خدا این درک وجود ندارد. برای فاطمه (س) نامهایی آمده است که ما درک آن را نداریم، مفاهیم بلندی این اسامی و صفات دارد.
وی افزود: شخصیت فاطمه (س) دست یافتنی است، به آنچه از سیره و سلوک فاطمه (س) است باید توجه کنیم و بشریت به آن عمل کند. هر کسی خطبه جامع فاطمه (س) را بخواند متوجه سیره و سلوک وی میشود.
رئیسی گفت: تمام ابعاد زندگی و سیره فاطمه(س) پیش روی ماست، آنچه خداوند معرفی کرده است فاطمه (س) یک انسان کامل است. فاطمه اطهر یک هدیه مُلکی از پیامبر به اذن خداوند داشت؛ قصه پر غصه فدک، یک هدیه معنوی برجای گذاشتند به اسم تسبیحات فاطمه(س) تا فرزندان ما دچار شرک نشوند.
رئیس قوه مجریه تاکید کرد: این گنجینه ارزشمند از لسان پیامبر به فاطمه اطهر رسید که امروز به ما رسیده است، تمام هستی و عالم در این تسبیحات گذاشته شده است. در همه ادیان ابراهیمی و ادیان الهی فاطمه اطهر الگو است.
وی بیان کرد: دشمنان امروز نمیخواهند فاطمه(س) شناخته شود و نمیخواهند زنان و مردان ما الگویشان فاطمه اطهر باشد
رئیس جمهور تاکید کرد: نمیخواهند تمدن فاطمی الگوی انسان امروز شود. زنان برای اینکه خواستهشان در عالم شناخته شود باید فهم گمگشتگی زنان امروز شناخته شود .
وی ادامه داد: نگاه به زنان در کشورهای ابزاری است برای همین باید کشورهای که مسئله زنان برای شان مهم است باید دور هم جمع شوند. امروز سخن از پیشگیری از گمگشتگی در هویت است.
رئیسی گفت: امروز مسئله زنان ما تکریم مقام واقعی زنان و هویت واقعی آنان است. خداوند در وجود زن این هویت را گذاشته است و با مردان در رسیدن به کمال هیچ تفاوتی نگذاشته است. هیچ تفاوتی بین زن و مرد در رسیدن به کمالات انسانی وجود ندارد.
وی تاکید کرد: آسیبهای اجتماعی امروز همه را رنج میدهد و تلاش برای رسیدن به هویت واقعی زنان میتواند جلوی بسیاری از آسیبهای اجتماعی را بگیرد.
رئیس قوه مجریه گفت: عدم شناخت هویت زنان از چالشهای اصلی در این حوزه است چراکه هم حق و هم تکلیف در این حوزه وجود دارد، مقام معظم رهبری فرمودند زنان تاریخساز و تمدنساز هستند و این را نمیشود نادیده گرفت.
وی با اشاره به نقش زنان در دفاع مقدس گفت: ما ۷ هزار شهید زن در دفاع مقدس داریم، شما سراغ ندارید خواهر و مادری مردی را تشویق کرده باشد که به جبهه نرود، جایی را سراغ ندارید بدون صبر و بردباری زنان ارتشی، بسیجی و رزمندهای نقشآفرینی نکرده باشد.
رئیسجمهور افزود: به تعریفی که امروز در نشستهای بینالمللی میشود نگاه کنید. حق ارث، حق رای و حق مالیکت چند سال است در غرب شکل گرفته است؟ بیش از ۱۰۰ سال است، ۱۴۰۰ سال پیش اشاره شده که زنان هم باید در بیعت نظر دهند؛ این نگاه اسلام است.
وی تاکید کرد: مسئله زن از مسئله خانواده جدا نیست. باید از کلیگویی در حوزه زنان باید دست برداشته شود باید به صورت جزئی بیان شود چگونه از زن باید صیانت شود تا در اجتماع حضور داشته باشد.
رئیسی خاطرنشان کرد: پایه و اساس یک جامعه سالم زنان هستند، یک جامعه سالم باید بر مدار اخلاق، معنویت و عقلانیت استوار باشد که زنان در این موارد نقش اساسی دارند.
وی گفت: حل آسیبهای اجتماعی که امروز زنان را رنج می دهد در دستور کار دولت قرار گرفته است، ما یک سازمان امور اجتماعی داریم که همه سازمانها از جمله سازمانهای مردمنهاد باید مشارکت کنند، مسئله تحصیل، ورزش، اشتغال و... در حوزه زنان مهم است. در مسئله ازدواج باید بازنگری شود، مشاوران نباید زوجین را تشویق به طلاق کنند باید آنان را به ادامه زندگی تشویق کنند، طلاق توافقی نباید به سهولت انجام شود مشکلات مالی حل میشود، دولت مردمی مسأله مسکن را حل میکند.
رئیسی اظهار داشت: میگویند مگر سالی یک میلیون مسکن میشود ساخت؟ بله میشود این برنامه دولت مردمی است و باید این مسائل حل شود. شاید زوجین هزینه مشاوره نداشته باشند از برنامههای دولت این است که زوجین پیش مشاوران امین رایگان بروند.
رئیس قوه مجریه گفت: مسئله بیمه و اشتغال یکی از برنامههای کاری دولت است که ما باید انجام دهیم.
انتهای پیام
ارسال نظر