به گزارش ایران پژواک، احسان خاندوزی گفت: با وجودتشکیل مجامع عمده شرکتهای بورسی در ابتدای سال ۱۴۰۰، تاکنون سود دارندگان مستقیم و غیر مستقیم سهام عدالت پرداخت نشده است. بر همین مبنا مقرر شد با تعامل با شرکتهای سرمایه گذاری استانی و کانون سهام عدالت، تا اسفند ۱۴۰۰ سود سهام عدالت سال ۹۹ به دارندگان آن پرداخت شود.
به گفته وزیر امور اقتصادی و دارایی، مقرر شد به دارندگان سهام عدالت ۵۳۰هزار تومانی، ۵۵۰هزار تومان و به دارندگان سهام عدالت یک میلیونی، حدود یکمیلیون تومان سود پرداخت شود.
همچنین در خصوص نمایندگی شرکتهای سهام عدالت در شرکتهای اقتصادی و تمامی شرکتهای سهام عدالت از جمله، شرکت ملی فولاد، هلدینگ خلیج فارس، چادر ملو، شرکت گلگهر مقرر شد، با مشارکت کانونها انتخاب شوند و ۳ عضو در تعیین نماینده نقش دارند.
پیش از این یکی از ایرادات اساسی این بود که مردم و کانون سهام عدالت در مدیریت شرکتها نادیده گرفته میشدند و از سوی وزارتخانههای دولتی و دولت اداره میشد، اما از این پس باید نظر کانونها در کارگروه لحاظ شود. از ۳۱ تیر ۱۴۰۱ اختیارات مدیریتی شرکتها نیز به مرور واگذار می شود.
آزادسازی سهام عدالت به نحوی باشد که سهامداران ضرر نکنند
در همین رابطه، رئیس سازمان بورس نیز اعلام کرد: آزادسازی سهام عدالت باید به نحوی باشد که دارندگان این سهام ضرر نکنند.
مجید عشقی گفت: در سال ۹۹ فقط دستور فروش سهام عدالت داده شده و قرارداد فروشی منعقد نشده است. با توجه به شرایط بازار سرمایه، آزادسازی سهام عدالت باید به نحوی باشد که دارندگان سهام عدالت نیز زیان نبینند.
به گفته رئیس سازمان بورس، در خصوص صندوق پالایش نیز امیدواریم طبق وعده داده شده و شرکت بازار و پیگیریهای صورت گرفته، تا پایان سال به قیمت فروخته شده، برسد.
همچنین افزایش دامنه نوسان نیز به صورت تدریجی و در میان مدت این اتفاق میافتد؛ لذا این تصمیم سبب رکود بازار نخواهد شد.
سازمان بورس آمادگی تشکیل کانون سهامداران حقیقی را دارد، اما باید اشخاصی که در خواست تشکیل این کانون را میدهند، احراز شوند که نماینده کدام بخش هستند.
به گفته او، با توجه به آماده سازی زیر ساختها تا سال آینده تمام شرکتها سود خود را از طریق سجام واریز میکنند و در صورت تخلف شرکت ها، جریمه خواهند شد و شرکتهایی که سود را از طریق سجام پرداختند، تشویق خواهند شد.
انتهای پیام
ارسال نظر