به گزارش ایران پژواک، بیش از ۳۵۰ هزار نفر از ۵۰ کشور جهان که در شش قاره مختلف زندگی می کنند، در این مطالعه شرکت کردند. داوطلبان در سنین مختلف و با جنسیت و موقعیت اجتماعی گوناگون پرسشنامه هایی را در مورد ویژگی های شخصیتی خود پر کرده و ژانرها و زیرژانرهای موسیقی مورد علاقه خود را ذکر کردند. آنها همچنین به قطعات کوتاهی از آهنگ های مختلف گوش دادند و بر اساس ترجیحات خود به آنها امتیاز دادند.
در نتیجه دانشمندان به نتیجه جالبی رسیدند. معلوم شد که برونگراهایی که عاشق ارتباطات و احساسات مثبت هستند، بیشتر موسیقی دارای موتیف های مثبت، خوش بینانه و آهنگ رقص را گوش می دهند. افراد وظیفه شناس و مسئولیت پذیر که برای نظم و عدالت ارزش قائل هستند بیشتر به آهنگ های کلاسیک و آرام گرایش دارند و از شنیدن آثار موسیقی راک سرکش اجتناب می کنند.
اما روان رنجورها بر اساس ترجیحات در رابطه با موسیقی به دو گروه تقسیم می شوند: برخی برای شادی به موسیقی ملایم مثبت گوش می دهند و برخی دیگر موسیقی راک تهاجمی را برای بیرون ریختن بخار خود انتخاب می کنند.
به گفته دانشمندان، نتایج این مطالعه تایید می کند که رابطه بین شخصیت یک فرد و موسیقی مورد علاقه او در سراسر جهان یکسان است و به کشور، فرهنگ یا بافت اجتماعی بستگی ندارد.
پزوهشگران معتقدند که این داده ها به مردم کمک می کند تا با هم زمینه های مشترک پیدا کنند و همچنین عملکرد سرویس های پخش موسیقی و برنامه های نظارت بر سلامت را بهبود بخشند.
انتهای پیام
ارسال نظر