به گزارش ایرانپژواک، در فصل تابستان بیشتر افراد با مشکل عرق کردن زیاد مواجه هستند. چند روش ساده با استفاده از گیاهان دارویی وجود دارد که در تابستان میتوان برای رفع این مشکل به کار برد.
دکتر سعید توکلی، عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در این خصوص اظهار کرد: یکی از راهکارهای رفع بوی عرق، شستن محل بدبو با دم کرده بابونه، مورد، پوست انار، میوه کاج یا مریم گلی است.
وی با بان اینکه خوردن دمکرده مریم نخودی در نوبت صبح و عصر در جلوگیری از عرق کردن موثر است افزود: همچنین دم کرده برگ زرشک و دانه هل برای خوشبو کردن عرق بدن موثر است.
توکلی عنوان کرد: برای درمان بوی بد عرق بعداز استحمام کمی آبلیمو به محل بمالید با اسیدی شدن محیط پوست باکتری های موجود نمیتوانند فعالیت کنند و بوی بد به وجود نمیآید.
این عضو هیات علمی با بیان اینکه همه گیاهان تا حدی بر علیه باکتریهای موجود بوی بدن تاثیر میگذارند یکی از راه ها را استفاده از این دئودرانت های گیاهی به شکل گرد در آوردن و مالیدن آن ها به محل مورد نظر است.
وی توصیه کرد: باید از خوردن سیر ، شنبلیله و گوشت گوسفند سالخورده خودداری شود.
بنابر اعلام روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی؛ توکلی استفاده از جوشانده برگ زبان گنجشک، جوشانده دانه مورد در روغن و عصاره برگ شیرین بیان را در رفع بوی بدن موثر دانست و آنها را دافع بوی بدن معرفی کرد.
انتهای پیام
ارسال نظر