موشک بالستیک

کره‌جنوبی از قدرتمندترین موشک بالستیک و سایر تسلیحات خود که به ادعای آن قابلیت هدف‌گیری زرادخانه‌های زیرزمینی احتمالی کره‌شمالی را دارد، رونمایی کرد.

به گزارش ایران‌پژواک، هم‌زمان با اینکه رئیس‌جمهور کره‌جنوبی، همسایه شمالی خود را در صورت استفاده از تسلیحات هسته‌ای تهدید کرد، سئول امروز سه‌شنبه طی مراسم «روز نیروهای مسلح» از قدرتمندترین موشک بالستیک و سایر تسلیحات خود که به ادعای آن «قابلیت هدف‌گیری زرادخانه‌های زیرزمینی کره‌شمالی را دارد»، رونمایی کرد.

«یون سوک یول» رئیس‌جمهور کره‌جنوبی به هزاران نیرویی که در یک فرودگاه نظامی حوالی سئول جمع شده بودند، گفت: «اگر کره‌شمالی تلاش کند تا از تسلیحات هسته‌ای استفاده کند، با پاسخ شدید و قاطع ارتش ما و ائتلاف کره‌جنوبی-ایالات متحده مواجه خواهد شد و آن روز پایان رژیم کره‌شمالی خواهد بود.»

وی در ادامه لفاظی‌هایش افزود: «رژیم کره‌شمالی باید این توهم را کنار بگذارد که تسلیحات هسته‌ای از آن‌ها محافظت خواهد کرد.»

در این مراسم، ارتش کره جنوبی حدود ۳۴۰ تجهیزات نظامی و سامانه تسلیحاتی را به نمایش گذاشت.

رونمایی از موشک بالستیک

طبق گزارش رسانه آمریکایی، از جمله قدرتمندترین این تسلیحات، موشک بالستیک «هیونمو-۵» بود که ناظران می‌گویند قادر به حمل حدود هشت تُن کلاهک معمولی است که می‌تواند به عمق زمین نفوذ کرده و پناهگاه‌ها و انبارهای تسلیحات زیرزمینی در کره‌شمالی را نابود کند. طبق گزارش‌ها، این اولین باری است که کره‌جنوبی وجود چنین موشکی را در کشورش فاش می‌کند.

آسوشیتدپرس نوشته «ایالات متحده نیز یک بمب‌افکن دوربرد B-۱B را در طول مراسم به پرواز درآورد تا تعهد امنیتی‌اش را به این متحد آسیایی نشان دهد».

کره‌جنوبی هم‌چنین با برخی از پیشرفته‌ترین جت‌های جنگنده خود پرواز کرد.

واکنش کره‌شمالی به حضور نظامی آمریکا

وزارت دفاع کره‌شمالی امروز سه‌شنبه حضور و استقرار تجهیزات استراتژیک هسته‌ای آمریکا در کره‌جنوبی را محکوم کرد.

«کیم کانگ ایل» معاون وزیر دفاع کره‌شمالی، واشنگتن را به «بلوف بی‌پروای نظامی» و دامن زدن به تنش‌ها با اعزام و استقرار یک زیردریایی هسته‌ای به کره‌جنوبی و به پرواز درآوردن مجدد یک بمب‌افکن B-۱B برای این رژه برنامه‌ریزی شده، متهم کرد.

مقامات کره‌جنوبی می‌گویند کره‌شمالی احتمالا تلاش خواهد کرد تا قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در تاریخ پنجم نوامبر (۱۵ آبان) با آزمایش‌های تسلیحاتی «تحریک‌آمیز» تنش‌ها را بیشتر کند تا اهرم خود را در دیپلماسی آینده با دولت جدید ایالات متحده افزایش دهد.

برخی کارشناسان غربی هم گمانه‌زنی کرده‌اند که کره‌شمالی احتمالا فکر می‌کند زرادخانه هسته‌ای گسترده‌تر به آن کمک خواهد کرد تا امتیازات بزرگ‌تری از آمریکا مانند کاهش گسترده تحریم‌ها به دست آورد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی