دلار

یک استاد دانشگاه گفت: حوادث سوریه مانند رویدادهای قبلی که در منطقه رخ داد، بازار ارز کشورمان را تحت تاثیر قرار داد و اندکی نرخ ارز را افزایش داده است اما این نوسانات نرخ ارز هیجانی است چرا که هیچ ریطی به ایران ندارد و به دلیل افزایش انتظارات شکل گرفته.

به گزارش ایران‌پژواک، میثم رافعی، عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه خوارزمی گفت: حوادث سوریه مانند رویدادهای قبلی که در منطقه رخ داد، بازار ارز کشورمان را تحت تاثیر قرار داد و اندکی نرخ ارز را افزایش داده است اما این نوسانات نرخ ارز هیجانی است چرا که هیچ ریطی به ایران ندارد و به دلیل افزایش انتظارات شکل گرفته است.

عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه خوارزمی با بیان اینکه حوادث سوریه تاثیری بر بنیادهای اقتصاد ایران ندارد، بنابراین افزایش نرخ ارز در ایران هیجانی است، اظهار کرد: در حدود یک سال گذشته بیش از ۲۰ ریسک سیاسی و نظامی در کشور و منطقه پیش آمده است که در مجموع تمام این عوامل می‌توانست به جهش بالای نرخ ارز منجر شود، اما در عمل شاهد بودیم که تنها حدود ۲۰ درصد افزایش داشته است.

وی تصریح کرد: افزایش محدود ۲۰ درصدی نرخ ارز با وجود این همه تنش‌های سیاسی و نظامی، بیانگر این است که مدیریت بانک مرکزی موفق بوده و توانسته از جهش های بالای قیمتی جلوگیری کند.

رافعی یادآور شد: هر چه بیشتر به انتهای سال نزدیک می‌شویم، اهمیت مدیریت بازار ارز توسط بانک مرکزی بیشتر می‌شود و امیدواریم که این نهاد بتواند در ماه‌های باقی مانده تا پایان سال هم بازار ارز را به خوبی مدیریت کند. همچنین دستگاه‌های دیگر همچون وزارتخانه‌های صمت، کشاورزی و... نیز باید در این ماه‌ها از جهت مدیریت تقاضای ارز به کمک بانک مرکزی بیایند و در تعامل و هماهنگی کامل باشند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی