اروپا

منابع خبری گزارش کردند که وزرای خارجه اتحادیه اروپا در دستیابی به توافق درباره نوزدهمین بسته تحریمی علیه روسیه ناکام ماندند.

به گزارش ایران‌پژواک، کایا کالاس، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا بعد از ظهر دوشنبه گفت وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا نتوانستند در مورد بسته جدید تحریم‌ها علیه روسیه به توافق برسند.

او گفت که این موضوع تا اجلاس اتحادیه اروپا در ۲۳ و ۲۴ اکتبر به تعویق افتاده است.

در ادامه تشدید فشارها بر روسیه برخی منابع خبری گزارش کردند که اتحادیه اروپا قصد دارد واردات گاز روسیه را از اول ژانویه سال ۲۰۲۸ متوقف کند.

در همین راستا اکثریت وزرای انرژی اتحادیه اروپا قانونی را تصویب کردند که پیش‌بینی می‌کند واردات گاز روسیه تا پایان سال ۲۰۲۷ به تدریج متوقف شود. اسلواکی و مجارستان که هنوز مقادیر زیادی گاز از روسیه وارد می‌کنند، در این رأی‌گیری شکست خوردند.

طبق گزارش کمیسیون اروپایی گاز خط لوله و گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه حدود ۱۹ درصد از واردات گاز توسط ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا را در سال گذشته تشکیل داد.

روسیه در سال‌های اخیر با اتخاذ راهبردهای چندوجهی توانسته است بخش قابل توجهی از تحریم‌های غرب را دور بزند و اقتصاد خود را با وجود فشارهای بین‌المللی حفظ کند. روسیه به‌ویژه در مبادلات با چین و هند، از روش تهاتر استفاده کرده است.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 0 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی