• ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۹
  • کد خبر: 8107
ارومیه

مدیردفتر منطقه‌ای ستاد احیا در آذربایجان‌شرقی از افزایش ۲۷۴ کیلومتری وسعت دریاچه ارومیه خبر داد و گفت: حجم آب موجود در دریاچه، ۲ میلیارد و ۴۲۰ میلیون متر مکعب است که افزایش ۵۶۰ میلیون متر مکعب را شاهد هستیم.

به گزارش ایران پژواک، خلیل ساعی در بیست و یکمین جلسه شورای فرهنگی اجتماعی احیای دریاچه ارومیه اظهار داشت: تراز دریاچه ارومیه ۱۲۷۰,۹۲ است که سال گذشته ۱۲۷۰,۶۸ بود که اکنون نسبت به سال گذشته، ۲۴ سانتی متر افزایش یافته است. وسعت دریاچه ۲۴۸۲ کیلومتر مربع که ۲۷۴ افزایش یافته است اما حجم آب موجود در دریاچه،  ۲ میلیارد و ۴۲۰ میلیون متر مکعب است  که افزایش ۵۶۰ میلیون متر مکعب را شاهد هستیم البته بارندگی‌ها بسیار خوب بود که با اقداماتی، آب‌ها سمت دریاچه هدایت شدند.

مدیردفتر منطقه‌ای ستاد احیا در استان، خاطرنشان کرد: ضمن وجود بارش‌ها در سال‌های گذشته، دریاچه ارومیه تا به حال به این تراز نرسیده بود که امسال تراز دریاچه بالاترین تراز را نشان می‌دهد و امید است با بارش‌های بهاری نیز تراز دریاچه افزایش یابد که اگر تراز دریاچه به ۱۲۷۱,۱۵  برسد قدری از دغدغه برای دریاچه ارومیه کاسته می‌شود.

وی ادامه داد: در بحث اعتبارات از سال ۹۳ تا ۹۶، اعتبارات مطرح شده از سوی ستاد احیا، ۷۲۴ میلیارد تومان بوده که ۳۰۳ میلیارد تومان آن تخصیص یافته است گفته می‌شود که به طور میانگین، ۴۲ درصد تخصیص اعتبار صورت گرفته است باید گفت تمام دستگاه‌ها با وجود کمبود اعتبارات هم‌چنان به پروژه‌های خود ادامه داده‌اند.

ساعی افزود: در سال ۹۷ که قرار بر این بود که ۵۰۰ میلیارد تومان در اختیار سه استان قرار گرفته شود  ۱۴۵ میلیارد تومان در اختیار استان آذربایجان شرقی قرار داده شد که یک میلیارد تومان آن  در اختیار بحث‌های فرهنگی _اجتماعی، ۲۳ میلیارد تومان در اختیار آب منطقه‌ای و ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای جهادکشاورزی و برای شرکت آب و فاضلاب ۱۰۱ میلیارد تومان اختصاص یافته است.

وی با اشاره بر پتانسیل آبی موجود در استان آذربایجان‌غربی تصریح کرد: در استان ما، ۳۹۳ میلیارد متر مکعب آب، حقابه دریاچه ارومیه در قبال دو میلیارد و ۵۷۸ میلیون متر مکعب که حقابه دریاچه است، ۳۹۳ میلیون متر مکعب حقابه، نصیب استان آذربایجان‌شرقی است.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی