به گزارش ایران پژواک، امیر وکیل زاده مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه از ۲۰ مرداد ماه و در مرحله اول در چهار کلان شهر تهران، کرج، تبریز و اصفهان عرضه سوخت با کارت جایگاهها محدود میشود افزود: هم اکنون افراد در هر بار سوخت گیری با کارت جایگاهها میتوانند تا ۶۰ لیتر سوخت دریافت کنند، اما با اعمال محدودیتها این میزان کاهش مییابد و مقدار سوخت کمتری به آنها عرضه خواهد شد.
وکیل زاده با بیان اینکه هنوز درباره میزان این محدودیت تصمیم گیری نهایی نشده است گفت: از آنجا که تلاش داریم برای مردم مشکلی ایجاد نشود در ابتدا میزان این محدودیتها را کم در نظر خواهیم گرفت، اما به مرور این محدودیتها افزایش یافت و علاوه بر چهار کلان شهر به سراسر کشور تعمیم داده خواهد شد.
وی درباره دلیل انتخاب این چهار کلانشهر برای اعمال محدودیتها در مرحله نخست اجرای طرح گفت: چون در این چهار کلان شهر بیشترین تقاضا جهت صدور کارت هوشمند سوخت ثبت شده و اطمینان داریم تمامی کارت سوخت متقاضیان فاقد کارت، تا قبل از ۲۰ مرداد صادر و به اداره پست تحویل خواهد شد.
وی گفت: البته در مشهد نیز تقریبا تمامی مالکان خودرو برای صدور کارت سوخت ثبت نام کرده اند، اما از آنجا که این شهر مسافران زیادی دارد فعلا شامل این محدودیتها نمیشود.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با تاکید بر اینکه کارت سوخت تمامی متقضایان چه افرادی که در سامانه دولت همراه و چه آنان که در مراکز پلیس +۱۰ ثبت نام کرده اند صادر و به آدرس آنها ارسال خواهد شد افزود: هم اکنون ۷۵۰ هزار کارت سوخت در باجههای پست معطل مانده که به برخی از مالکان که شماره تلفن همراه آنها در دسترس بود پیامکی ارسال و به آنها اعلام شده برای دریافت کارت سوخت خود چگونه اقدام کنند.
وکیل زاده درباره مالکانی که پیامکی دریافت نکرده اند گفت: این افراد نیز میتوانند با مراجعه به نزدیکترین باجه پستی محل زندگیشان و ارائه کد شناسه خودرو (vin) از محل کارت سوخت خود مطلع و برای دریافت آن اقدام کنند.
وی درباره مالکان خودرویی که رمز کارت سوخت خود را فراموش کرده اند گفت: همانطور که قبلا نیز اعلام کرده ایم رمز کارت سوخت به صورت پیش فرض چهار رقم آخر کد ملی فردی است که اسمش روی کارت سوخت حک شده، اما اگر افراد این رمز را تغییر داده باشند و یا آن را فراموش کرده اند میتوانند با مراجعه به نواحی شرکت ملی پخش در سراسر کشور اقدام به بازیابی رمز خود کنند.
وکیل زاده افزود: مردم برای اطلاع از آدرس این نواحی میتوانند به سایت شرکت ملی پخش مراجعه کنندو یا با شماره تماس ۰۹۶۲۷ تماس بگیرند.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی با تاکید بر اینکه در اجرای طرح الزام استفاده از کارت سوخت شخصی تمامی خودروها باید از کارت سوخت شخصی استفاده کنند گفت: خودروهای خارجی و وارداتی که به هر دلیلی فاقد کارت سوخت هستند باید برای درخواست کارت سوخت ثبت نام کنند.
وکیل زاده گفت: افرادی که در فراخوانهای قبلی درخواست کارت سوخت کرده اند و یا کارت بانکی خود را به عنوان کارت سوخت به سامانه دولت همراه معرفی کرده اند نیاز به ثبت نام جدید ندارند و براساس اطلاعاتی که در ثبت نام قبلی ارائه کرده اند کارت سوختشان صادر وبه آدرسشان ارسال خواهد شد.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی زمان تقریبی صدور کارت سوخت را کمتر از دو ماه عنوان کرد و افزود: هزینه صدور کارت سوخت المثنی ۱۰ هزار تومان است و افرادی که هنگام ثبت نام از طریق سامانه دولت همراه مبلغی پرداخت نکرده اند، باید هنگام دریافت کارت سوخت خود این مبلغ را به متصدی پست پرداخت کنند.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی هدف از اجرای این طرح را مبارزه با قاچاق سوخت و اصلاح مصرف دانست و افزود: اسنادی زیادی وجود دارد که هم اکنون از کارتهای سوخت شخصی سوءاستفاده میشود عموماً این کارتها در جاهایی استفاده میشود که مشکوک به قاچاق است بنابراین اگر این طرح با همکاری مردم در سراسر کشور اجرا شود یارانه سوختی که دولت برای بنزین میپردازد صرف داخل کشور خواهد شد و راه قاچاق بسته میشود.
وکیل زاده تاکید کرد: اجرای موفق این طرح مستلزم همراهی مردم است و منافع آن هم برای مردم است بنابراین ازهمه مالکان خودرو و موتورسیکلت خواهش میکنیم با استفاده از کارتهای سوخت شخصی خود ما را در اجرای این طرح یاری کنند.
انتهای پیام
ارسال نظر