• ۱۶ مهر ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۷
  • کد خبر: 11674
لوازم آرایشی

در حالیکه اعضای کمیسیون آرایشی بهداشتی مجمع واردات اتاق بازرگانی با دعوت مسئولان اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو مشکلات خود را در زمینه ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی مطرح کردند، مسئولان این سازمان مسئولیت این ممنوعیت را به عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت دانستند و ضمن تایید افزایش قاچاق به دلیل ممنوعیت واردات این محصولات، اظهار کردند که این سازمان نیز با ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی مخالف است.

به گزارش ایران پژواک، روز دوشنبه نشست مشترک فعالان صنعت کازمتیک با مدیران ارشد اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در محل اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.

در این نشست برخی از اعضای انجمن فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران و کمیسیون آرایشی بهداشتی مجمع واردات اتاق بازرگانی حضور داشتند. این افراد ممنوعیت واردات لوازم آرایشی را یکی از موجبات افزایش قاچاق در کشور عنوان کردند، چراکه به گفته آن‌ها میزان تولید کشور در حال حاضر پاسخگوی مصرف نیست.

به گفته آن‌ها به دلیل قرارگرفتن تعداد زیادی از اقلام آرایشی و بهداشتی در گروه چهار و ممنوعیت واردات آن‌ها، سازمان غذا و دارو نمی‌تواند برای شرکت‌های واردکننده، پروانه بهداشتی واردات صادر کند. البته برخی از واردکنندگان می‌گفتند که در مواردی واردات کالای موردنظر آن‌ها ممنوع نبوده، اما موفق به دریافت پروانه بهداشتی واردات از سازمان غذا و دارو نشدند.

در ادامه عبدالعظیم بهفر - سرپرست اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو - اظهار کرد: موارد ذکر شده در این جلسه دغدغه این سازمان هم هست، اما ریشه این محدودیت‌ها به سیاست‌های دیکته شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باز می‌گردد.

وی افزود: سازمان غذا و دارو رسما طی یک نامه مخالفت خود را با ممنوعیت واردات محصولات آرایشی و بهداشتی اعلام کرده و جلساتی هم در این زمینه برگزار شد تا در زمینه ممنوعیت واردات بازنگری شود، اما در نهایت تنها توانستیم زمان دپوی محصولات آرایشی و بهداشتی را کاهش دهیم.

بهفر با بیان اینکه ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بعداشتی بدون محاسبه نیاز و تولید این محصولات انجام شده است، گفت: ریشه بسیاری از این مشکلات به ستاد تنظیم بازار برمی‌گردد که سازمان غذا و دارو در آن عضویت ندارد.

همچنین به گفته این مقام مسئول، قرار بوده نتیجه مکاتبات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با وزارت صمت به سازمان غذا و دارو اعلام شود، اما تاکنون نتیجه‌ای به آن‌ها ابلاغ نشده است.

بهفر با بیان اینکه در شرایط فعلی حضور دست‌اندرکاران وزارت صمت در اینگونه نشست‌ها می‌تواند راهگشا باشد، اظهار کرد: افزایش قاچاق لوازم آرایشی و بعداشتی و رها شدن آن حقیقت دارد، اما بحث مبارزه و کنترل قاچاق به عهده ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز است که این نهاد نیز رشد قابل توجه برخورد با قاچاق در این زمینه را تایید کردند.

این مقام مسئول در پایان تاکید کرد که برای محصولاتی که تعرفه آن‌ها باز است (واردات آن‌ها مجاز است) پروانه بهداشتی واردات حتما صادر می‌شود.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی