به گزارش ایران پژواک، مسعود بزرگی روز جمعه در حاشیه مراسم آغاز عملیات عمرانی این طرح افزود: هتل پنج ستاره پدیده شاندیز با زیر بنایی افزون بر ۳۰۰ هزار متر مربع و با رعایت بالاترین استانداردهای بین المللی دارای ۶۱۰ سوییت مسکونی و ۶۷۴ اتاق هتلی در ۴۲ طبقه و رستورانها در پنج طبقه و در مجموع ۴۷ طبقه است که با احتساب تاج هتل ارتفاعش به ۲۰۶،۳۷۵ متر میرسد که معادل ۵۲ طبقه است.
وی اعتبار پیش بینی شده برای این طرح را ۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این پروژه در سه فاز عملیاتی پیش بینی شده است که فاز دوم سال آینده استارت خواهد خورد.
وی ادامه داد: این طرح بلند مرتبه با حجم هندسیای شبیه به عدد هشت یکی از کاربریهای منحصر به فرد شهر رویایی پدیده شاندیز است.
مدیرعامل شرکت ابنیه و ساختمان شرکت پدیده شاندیز گفت: در این هتل مجموعه امکاناتی نظیر رستورانهای متعدد، استخر، سالن بدنسازی و ورزشی، مرکز تجاری و تالارهای پذیرایی پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه پروژه هتل ۵ ستاره این مجموعه در قالب ۳ فاز اجرا میشود، خاطرنشان کرد: در مرحله نخست نصب ۹ طبقه و اجرای طبقه را تا پایان امسال خواهیم داشت و مجموع آن در ۵۲ طبقه ساخته خواهد شد و پیگیر دریافت مجوزهای قانونی آن هستیم.
بزرگی با اشاره به اینکه اجرای فاز ۲ در سال آینده خواهد بود که در مدت زمان ۱.۵ سال به اتمام میرسد، بیان کرد پس از این مرحله نیز اجرای فاز ۳ را در مدت زمان ۱.۵ سال خواهیم داشت، برنامه زمانبندیمان برای کل پروژه ۵ سال است، اما اگر اعتبارات لازم باشد و مشکلی در روند اجرا نباشد میتوانیم در مدت زمان ۳ سال و ۹ ماه و ۱۵ زودتر از برنامه زمانبندیشده به اتمام برسانیم.
پیش از تحولات راهگشای اخیر، فعالیت شرکت پدیده شاندیز که ۱۳۰ هزار سهامدار دارد در پی مطرح شدن تخلفات گسترده در فروش سهام، تغییر غیرمجاز کاربری زمینهای کشاورزی، پرداخت نکردن حقوق دستگاههای ذیربط، دریافت نکردن گواهی پایانکار" و دیگر تخلفات مدیران این شرکت، چهار سال پیش با دستور مراجع قضایی متوقف شد.
مراجع قضایی در مرحله نخست، دفاتر فروش و عرضه سهام شرکت را با حکم دادستانی خراسان رضوی بستند و بعد از مدتی فعالیتهای کل این پروژه نیز متوقف شد.
حل مشکل سهامداران و فعال کردن مجدد پروژه پدیده شاندیز ظرف چهار سال اخیر از دغدغههای جدی و سنگین مسوولان بود به طوری که سه سال پیش با تشکیل "ستاد تدبیر" در خراسان رضوی اقداماتی برای راهاندازی دوباره و سر و سامان دادن به وضعیت شرکت پدیده شاندیز صورت گرفت.
پرونده ۱۲۰ جلدی شرکت پدیده از ۲۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ با برپایی ۱۶ جلسه دادگاه در مشهد مورد رسیدگی قرار گرفت و در شانزدهمین روز تیر ماه پارسال ختم رسیدگی آن اعلام و روز ۲۲ تیر ماه ۱۳۹۸ رای ۵۰۹ برگی این پرونده صادر شد.
بر اساس رای قطعی قاضی دادگاه رسیدگی به پرونده پدیده که روز پنجم مرداد ماه ۱۳۹۸ اعلام شد محسن پهلوان مقدم متهم ردیف نخست به تحمل حبس ابد محکوم و ۲۱ متهم دیگر این پرونده علاوه بر الزام به استرداد مال تحصیل شده از فعالیتهایشان در شرکت پدیده شاندیز، به مجازاتهایی از تحمل ۲ تا ۲۰ سال حبس محکوم شدند.
در همین مدت تلاشهای همزمان مسوولان در سطح استانی و کشوری برای رفع مشکلات شرکت پدیده و خروج سرمایه هنگفت آن از رکود، منجر به گشایش کار با عقد مجموعه قراردادهایی با ۴۵ شرکت پیمانکاری و مشاور جزء و کل برای ساخت و تکمیل پروژههای شرکت پدیده از مهر ماه پارسال شد.
هماینک گروه شرکتهای پدیده در قالب ۶ شرکت اصلی و ۲ مؤسسه وابسته در حال فعالیت است. این شرکت دو سایت اصلی اداری و پروژه گردشگری در شهر شاندیز خراسان رضوی و جزیره کیش استان هرمزگان دارد و به طور میانگین دو هزار نفر در بخشهای مختلف پروژههای شرکت پدیده در شهر شاندیز واقع در فاصله ۴۰ کیلومتری شمال غرب مشهد مشغول کار هستند.
نماد معاملاتی شرکت بینالمللی پدیده شاندیز نیز هماینک در فهرست اوراق بهادار بازار پایه فرابورس ایران قرار گرفته و از روز بیستم اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ بازگشایی شده است.
انتهای پیام
ارسال نظر