به گزارش ایران پژواک، این بیماری گونهای از بیماری دست و پا و دهان است اما دانشمندان هنوز ماهیت دقیق ویروس عامل آن را کشف نکردهاند.
مقامات بهداشتی هند توضیح دادند که گرچه این ویروس آنفلوانزا نشانههایی مشابه با سایر بیماریهای ویروسی نشان میدهد اما با سارس-کوو-۲ و همچنین آبله میمونی، تب دنگی یا چیکونگونیا ارتباطی ندارد.
این بیماری به دلیل ایجاد تاولهای قرمز همراه با درد روی بدن، آنفلوآنزای گوجه فرنگی نامیده می شود و بسیار مسری است. کودکان به طور ویژه در برابر این ویروس آسیب پذیر هستند زیرا به راحتی از طریق تماس نزدیک از قبیل لمس سطوح آلوده یا گذاشتن اشیا در دهان پخش می شود.
نشانههای اولیه این بیماری شبیه نشانههای سایر بیماریهای ویروسی و عبارت است از تب خفیف، کماشتهایی، کسالت و اغلب گلودرد و به دنبال آن تب، زخم در دهان و بثورات پوستی که این زخمها معمولا روی زبان، لثه، داخل گونهها، کف دست و کف پا دیده میشوند.
توصیه مقامات بهداشتی هند این است که با توجه به این که در حال حاضر هیچ داروی خاصی برای درمان این بیماری در دسترس نیست افراد میتوانند برای درمان اثربخش از جمله مصرف مسکن پاراستامول برای تب و بدندرد با پزشک مشورت کنند.
همچنین افراد مبتلا قرنطینه شوند، استراحت کافی کنند و برای بهبودی زودتر، مایعات بیشتری مصرف کنند. بر اساس توصیه متخصصان همچنین میتوان از اسفنجهای آب گرم برای تسکین سوزش و بثورات استفاده کرد.
به گزارش "دِ هندو"، وزارت بهداشت هند همچنین اعلام کرد که نمونهها از حلق و بینی فرد مشکوک به بیماری را میتوان ظرف ۴۸ ساعت پس از ابتلا جمعآوری کرد.
مقامهای بهداشتی برای تشخیص، کودکانی که نشانههای تب دنگی، چیکونگونیا، ویروس زیکا، ویروس واریسلا-زوستر و تبخال دارند از آزمایشهای مولکولی و سرولوژی استفاده میکنند و پس از اینکه احتمال ابتلا به این بیماریهای ویروسی منتفی شد، تشخیص آنفلوانزای گوجه فرنگی در بیمار در نظر گرفته میشود.
انتهای پیام
ارسال نظر