کارگران

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: ریل‌گذاری‌های لازم برای حضور دانشجویان فعال در پروژه‌های صنعتی انجام شده تا دانشجویان بتوانند از مزایای این پروژه‌ها بهره‌مند شوند.

به گزارش ایران پژواک، دکتر فرهاد دانشجو ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: دانشگاه تربیت مدرس، یک پارک علم و فناوری تربیت مدرس دارد که ۱۷۶ شرکت دانش بنیان در این پارک فعالیت دارند. پارک‌های علم و فناوری به سه دسته پارک‌های درجه ۱ تا ۳ تقسیم می‌شوند که پارک‌های دانشگاه‌ها فعلا، درجه ۳ هستند؛ ولی اخیرا پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس توانست به درجه ۲ ارتقاء پیدا کند.

وی ادامه داد: در پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس، برخی شرکت‌ها به مرحله تولید نمونه رسیده‌اند و برخی دیگر تولیدات نیمه‌صنعتی و تولید صنعتی انجام می‌دهند. بدین ترتیب، پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس به دلیل اینکه داخل دانشگاه واقع شده، هم با دانشگاه ارتباط خوبی دارد و هم با صنعت.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس افزود: برای اینکه یک شرکت‌، دانش‌بنیان شود، تعدادی سطوح آمادگی فناوری برای آن وجود دارد و از زمان طرح مسئله تا تولید در ۹ مرحله ادامه دارد که ۵ تا ۶ مرحله از آن در داخل دانشگاه انجام می‌شود و بقیه مراحل آن در پارک علم و فناوری. برای پروژه‌های سال جاری، ۱۳۲.۴ میلیارد تومان بودجه برای ما در ارتباط با صنعت پیش‌بینی شده است و ما اعلام کردیم که می‌توانیم این میزان بودجه را جذب کنیم. سال گذشته قرار بود ۶۰ میلیارد تومان جذب کنیم که ۱۰۰ میلیارد تومان جذب کردیم و امسال این مبلغ را افزایش داده‌ایم و به مجلس قول داده‌ایم که از طریق ارتباط با صنعت و دریافت پروژه‌ها این میزان بودجه را دریافت کنیم.

دکتر دانشجو با اشاره به سهم دانشجویان در این پروژه‌ها، خاطرنشان کرد: سال گذشته، در پروژه‌های ساتع که در اختیار وزارت علوم است، ۷ تا ۸ میلیارد تومان قرارداد بسته بودیم که امسال این میزان به حدود ۱۷ و نیم میلیارد تومان رسیده است. ۶۰ درصد از این پروژه‌ها به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تعلق می‌گیرد. ولی فضا باز است و ریل‌گذاری‌های لازم انجام شده تا دانشجویان فعال بتوانند در این پروژه‌ها شرکت‌ کنند و از مزایای این پروژه‌ها استفاده کنند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 8 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی