دلار

دلار هرات در روز دوشنبه با ۳۸ هزار و ۶۵۰ تومان باز شد و بعد از یک مدت به سمت حمایت ۳۸ هزار و ۴۰۰ تومان سرازیر شد. جناح کاهشی بازار ارز تا نیمه اول روز بارها شکستن کف حمایتی هرات را تست کردند اما در نهایت با حمایت ۳۸ هزار و ۴۰۰ تومان، دلار هرات در پایان روز بالاتر از نرخ بازشده به کار خودش خاتمه داد.

به گزارش ایران‌پژواک، در تهران هم روند به همین شکل بود و قیمت بین ۳۸ هزار و ۹۰۰ تا ۳۹ هزار و ۵۰۰ تومان در نوسان بود. همچنین قیمت تهران هم بالاتر از نرخ روز یکشنبه بسته شد. تنها بازاری که با علامت منفی روبرو شد بازار درهم امارات بود. درهم در ۱۰ هزار و ۸۵۰ تومان استارت زد و در ۱۰ هزار و ۸۱۰ تومان روز را به پایان رساند.

اتفاق جالب بازار دوشنبه رابطه درهم امارات و دلار هرات بود. معامله‌گران می‌گفتند روز گذشته درهم بالاتر از هرات بسته شد اما در دوشنبه هرات بالای درهم. البته قابل ذکر است که درهم ساعت دو بسته شده است و معامله‌گران می‌گویند احتمالا با یک تاخیر به روند هرات برگردد.

آن چیزی که موجب شد بازارها تا ساعت دو نزولی شود، اخباری بود که روییترز به نقل از یک دیپلمات ناشناس خارجی در یکی دو روز اخیر منتشر شد. صحبت‌های کمال خرازی هم درمورد بازگشت به برجام و همزمانی سفر امیرعبدالهیان و انریکه مورا به اردن از دلایل کاهش قیمت دلار بود.

اما آنچه که روند نزولی قیمت دلار را متوقف کرد، برگشت بی‌سروصدای هیئت فنی آژانس از تهران بود. این هیئت آمده بود درمورد برخی سوال‌ها تحقیق کند که تا الان نتیجه مشخص نیست.

اختلاف نیما و آزاد به بیش از ۱۰ هزار تومان رسیده است که تقریبا شکاف ۳۰ درصدی دارند. معامله‌گران معتقدند این اختلاف تنها به نفع واردکننده‌ است و صادرات را مختل می‌کند.

معامله‌گران معتقدند بازار دوشنبه جنگ بین مال‌دار و بی‎‌مال بود. آن‌ها می‌گویند اوضاع جالبی نیست یکسری‌ها پایین خریده‌اند و می‌خواهند در این نواحی کسب سود کنند اما در مقابل یکسری‌ها از ترس جاماندن، برای خرید حول کرده‌اند. این اتفاق بازار را مثل بازی فینال جام جهانی غیرقابل پیش‌بینی کرده است.

در بازار دوباره بحث توافق داغ شده بود. معامله‌گران گمانه‌زنی می‌کردند که اگر توافق شود دلار تا کجا خواهد ریخت؟

چارتیست‌ها یا تحلیلگران فنی، روی نمودارها به این نتیجه رسیده بودند که باتوجه به اینکه دلار از ۲۸ هزار تا ۳۹ هزار و ۵۰۰ تومان بالا آمده است باید ۲۳ درصد اصلاح بزند. با این فرمول دلار تا کانال ۳۶ تا ۳۷ هزار تومان می‌تواند پایین بیاید.

در مقابل یک گروه دیگر اعتقاد داشتند آزادسازی منابع، افزایش توان صادراتی ایران و روان شدن نقل و انتقالات می‌تواند کمک کند دلار تا سطح ۳۲ پایین بیاید. دلیل این گروه برای دلار ۳۲ هزار تومانی، علاوه بر اتفاقات سمت عرضه، تخلیه کامل هیجان در سمت تقاضا بود.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی