به گزارش ایرانپژواک، بررسیهای میدانی از فروشگاههای تلفنهمراه و لوازم صوتی و تصویری حاکی از خلوتی بازار و کاهش تقاضا است.
در همین خصوص محمدرضا رمضان، رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاههای صوتی و تصویری، تلفنهمراه و لوازم جانبی تهران، در گفتوگو با میزان گفت: همواره با افزایش قیمت ارز شایعاتی مبنی بر عدم عرضه کالاهای الکترونیک در بازار منتشر میشود که این اخبار کاملا نادرست است.
به گفته وی فروشندگان واردات خود را انجام میدهند و بدون در نظر گرفتن نوسان ارز با توجه به نیاز و کشش بازار و حتی در برخی موارد با ضرر و زیان کالاهای خود را عرضه میکنند.
رمضان همچنین افزود: کالاهای الکترونیک وابسته به فناوری روز هستند و به همین دلیل فروشندگان نمیتوانند آن را احتکار کنند، زیرا تقریبا هر ۲ ماه یکبار سری جدید و بهروز کالاها وارد بازار جهانی و مدلهای موجود، کهنه میشوند.
رئیس اتحادیه فروشندگان تلفنهمراه با اشاره به اینکه اولویت خرید مردم به دلیل کاهش قدرت خرید و افزایش قیمت تلفنهمراه در پی نوسان ارز متفاوت شده است، تصریح کرد: تقاضای خرید موبایل و لوازم الکترونیک تقریبا بین ۲۰ الی ۳۰ درصد کاهش یافته است و فروشندگان با کاهش فروش روبهرو بودهاند، اما باید گفت در مقابل عرضه ثابت بوده و موجودی کالاها بر حسب نیاز بازار تامین است و مردم به راحتی میتوانند خرید خود را انجام دهند.
وی در ادامه با تاکید به عدم خرید تلفنهمراه از دستفروشان گفت: تلفنهمراه یک کالای سنددار است و باید حتما از مغازههای دارای مجوز کسب معتبر خریداری شود.
رمضان افزود: دستفروشان تنها میتوانند کالاهای جانبی که نیاز به سند و مالکیت ندارند، بفروشند و مردم باید به این نکته توجه ویژه داشته باشند.
انتهای پیام
ارسال نظر