به گزارش ایرانپژواک از اسپوتنیک، «اولاف شولتس»، صدراعظم آلمان در سخنانی تاکید کرد که آلمان هنگام ارائه حمایت و تسلیحات نظامی به اوکراین از اقدامات یکجانبه خودداری خواهد کرد و در عین حال اطمینان حاصل خواهد کرد که سلاحهای ارسال شده به کیف برای حمله به خاک روسیه استفاده نمیشود.
صدراعظم آلمان اظهار داشت که این کشور بستههای متعدد حمایت نظامی به کیف ارائه کرده است و همواره چنین اقداماتی را با متحدان خود هماهنگ کرده است.
شولتس همچنین گفت: «آنچه برای ما مهم است، این است که سلاحهایی که ما (به کیف) میدهیم و اوکراین میتواند با آن از خود دفاع کند برای حمله به خاک روسیه استفاده نمیشود.»
صدراعظم آلمان همچنین تصریح کرد که برلین به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد، اما هر کاری که میتواند برای جلوگیری از رویارویی نظامی مستقیم بین روسیه و ناتو انجام خواهد داد.
کشورهای غربی، از جمله آلمان، پس از آغاز جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، حمایت نظامی خود را از اوکراین افزایش دادند. این کمکها شامل موشکها و سیستمهای ضدموشکی و دفاع هوایی، سیستمهای موشک پرتاب چندگانه، تانکها، توپخانههای خودکششی، خودروهای زرهی و انواع مهمات است.
از سوی دیگر روسیه بارها نسبت به ارسال چنین تجهیزاتی هشدار داده است، زیرا باعث طولانی شدن بیشتر درگیری و تشدید آن میشود و احتمالاً منجر به دخالت مستقیم ایالات متحده و ناتو در درگیری خواهد شد.
همچنین روز دوشنبه، «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید با اعلام ارسال تسلیحات جدید به اوکراین در بیانیهای اعلام کرد: به زودی شاهد تحویل تسلیحات جدید از سوی ما به اوکراین خواهید بود.
سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در این باره ادامه داد: برای عملیات تهاجمی که کی یف قصد دارد در بهار انجام دهد، ایالات متحده تقریباً هر چیزی را که آنها پیشتر درخواست کرده بودند، ارائه کرده است.
دولت آمریکا سه شنبه ۱۵ فروردین ماه هم از کمک ۲.۶ میلیارد دلاری جدید نظامی این کشور به اوکراین خبر داده بود.
این در حالیست که «جان کربی» هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در این باره اعلام کرده بود: بسته جدید کمک نظامی واشنگتن به اوکراین این هفته (به وقت محلی) اعلام میشود. این بسته خیلی زود اعلام خواهد شد.
از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (۵ اسفند ۱۴۰۰)، آمریکا بیش از یک میلیون توپ ۱۵۵ میلیمتری به اوکراین ارسال یا مجوز ارسال آن را صادر کرده است.
یک مقام ارشد آمریکا پیشتر به تایمز گفته بود که «بخش قابل توجهی» از این توپهای ارسالی، از موجودی زرادخانههای تسلیحاتی آمریکا در کره جنوبی و تل آویو تأمین شده است.
پیشتر بلومبرگ در گزارشی نوشته بود که روسیه اعلام کرده در صورتی که تل آویو نسبت به ارسال مستقیم یا غیرمستقیم تسلیحات به اوکراین اقدام کند، با پاسخ مسکو مواجه خواهد شد.
انتهای پیام
ارسال نظر