اولاف شولتس

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، با طرح وزارت دفاع آلمان برای بازگشت طرح سربازی اجباری به منظور جبران کمبود پرسنل ارتش مخالفت کرده و آن را امکان‌پذیر ندانست.

به گزارش ایران‌پژواک، صدر اعظم آلمان با طرح وزارت دفاع آلمان برای بازگشت طرح خدمت سربازی اجباری به منظور جبران کمبود پرسنل ارتش مخالفت کرده و آن را امکان پذیر ندانست.

اولاف شولتس، صدر اعظم آلمان با طرح وزارت دفاع آلمان برای بازگشت طرح سربازی اجرایی برای جبران کمبود پرسنل ارتش مخالفت کرده و اعلام کرد که معتقد نیست که بازگشت به یک ارتش اجباری امکان پذیر است.

این مقام آلمانی در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با "اولف کریسترسون"، نخست وزیر سوئد در استکهلم گفت: این روش دیگر کارساز نیست. وی تاکید کرد: در آن زمان سربازان بسیار بیشتر، پادگان‌ها و زیرساخت‌های بسیار بیشتر از آنچه امروز مورد نیاز است وجود داشت. بنابراین، در حال حاضر بازگشت به چنین طرحی امکان پذیر نیست. در سال ۲۰۱۱، طرح خدمت سربازی اجباری تحت ائتلاف دولتی احزاب متحد مسیحی و حزب لیبرال دموکرات لغو شد.

در بخش دیگری از سخنانش مقابله با کمبود پرسنل در ارتش آلمان را یک کار "قابل مدیریت" دانست. به گفته وی در نهایت این به این مسئله بستگی دارد که چگونه می‌توانیم زنان و مردان کافی را متقاعد کنیم که در ارتش کار کنند و برای خود شغلی در آنجا پیدا کنند.

تا سال ۲۰۳۱، ارتش آلمان قراراست بر اساس تصمیمات اتخاذ شده از ۱۸۲۰۰۰ سرباز به ۲۰۳۰۰۰ افزایش یابد. در این راستا، "بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع آلمان در حال حاضر در حال بررسی فعال شدن مجدد خدمت اجباری در آلمان است و می خواهد پیشنهادی را در هفته های آینده برای این منظور ارائه دهد.

در ماه مارس، پیستوریوس مدل سوئدی را که ترکیبی از خدمت اجباری با سربازان و افسران حرفه ای است را به عنوان یک الگو توصیف کرد.

پس از تعلیق خدمت اجباری سربازی توسط سوئد در سال ۲۰۱۰، هفت سال بعد مجدداً این طرح معرفی شد.

به این ترتیب وزیر دفاع آلمان به‌منظور سازگارکردن ارتش با تهدیدات و شرایط کنونی، بازگشت به خدمت سربازی اجباری در ارتش را در دستور کار قرار داده است و در این راستا از کشور سوئد الگوبرداری می‌کند.

خدمت سربازی اجباری مجدداً از سال ۲۰۱۷ در سوئد اجرا شده است، اما به‌شکلی متفاوت از آلمان قبل از تعلیق آن در سال ۲۰۰۸. در سوئد، تمام فارغ التحصیلان مدرسه جمع‌آوری می‌شوند و ارتش به‌طور خاص مردان و زنانی را هدف قرار می‌دهد که برای این دوره مناسب هستند. در سال‌های اخیر، سوئد توانسته است در قالب این طرح تعداد کافی داوطلب برای نیروهای مسلح جذب کند.

خدمت سربازی اجباری در آلمان در سال ۲۰۱۱ پس از ۵۵ سال به حالت تعلیق درآمد. اندکی پس از تصدی پست وزیر دفاع، پیستوریوس این را یک اشتباه توصیف کرد، اما اشتباهی که به‌زعم وی در یک چشم به هم زدن قابل اصلاح نیست.

ارتش آلمان به‌خصوص در سایه جنگ اوکراین با کمبودهای فراوانی از جمله در پرسنل و تجهیزات مواجه شده است.

علی‌رغم برنامه‌های دولت آلمان برای رفع کمبود پرسنل ارتش، اما بر اساس اطلاعات وزارت دفاع آلمان تعداد سربازان ارتش این کشور در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

بر اساس آمارهای رسمی از نوامبر گذشته، بیش از ۱۸۱۰۰۰ سرباز در ارتش آلمان خدمت می‌کنند و همچنین بیش از ۸۰۰۰۰ کارمند غیرنظامی در این تشکل حضور دارند. انتظار می‌رود تعداد پرسنل نظامی تا سال ۲۰۳۱ به ۲۰۳۰۰۰ نفر افزایش یابد، با این حال، در زمان حاضر کاملاً نامشخص است که آیا می‌توان به این هدف دست یافت یا خیر.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی