به گزارش ایرانپژواک، پروژه سنگفرش خیابان "سی تیر" که به خیابان ادیان یا سیاست یا موزه هم معروف است در مدیریت شهری گذشته و در نوروز ۹۵ با عنوان کفسازی و آرامسازی این معبر در راستای ساماندهی میدان مشق و سردر باغ ملی توسط شهرداری تهران آغاز شد.
پس از سنگفروش کردن خیابان سی تیر، شهرداری منطقه ۱۲ طرحی را برای حضور اغذیهفروشان در خیابان سی تیر اجرا کرد و مکانی را فراهم کرد تا شهروندان بتوانند در این خیابان حاضر شوند و اقدام به فروش محصولات خود با تمرکز بر مواد غذایی عمدتاً در قالب فستفود کنند.
از آن ایام و در پی این تصمیم، خیابان "سی تیر" رنگ و روی جدیدی گرفت و سیل شهروندان بود که هر روز و هر شب بههوای قدم زدن و خرید در "خیابان غذای تهران" یا همان استریت فود تهران راهی این خیابان تاریخی تهران میشدند.
ناگفته نماند که غرفه داران نیز هزینه بسیار بالایی را از مراجعه کنندگان در این محل اخذ میکردند و عنوان داشتند که اجاره بسیار سنگینی و میلیونی را بابت اجاره ۵ الی ۶ متری غرفهها به پیمانکار شهرداری تهران پرداخت میکنند و آنها ناچار هستند که موادغذایی خود را با قیمت بیشتری عرضه کنند.
حضور غرفه داران از سال ۹۶ تا سال ۱۴۰۲ در خیابان سی تیر ادامه داشت تا اینکه در این دوره از مدیریت شهری با توجه به چالشهای به وجود آمده از جمله موضوعات بهداشتی و بوی غذا و... تصمیم به تغییراتی در احداث غرفهها غذایی گرفت و اعلام کرد که غرفههای غذایی در این محل جمع آوری و پس از مدتی مجدداً در محل مستقر خواهند شد.
سعید بیگی؛ مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در تایخ ۹ دی ماه ۱۴۰۲ در گفتوگو با خبرنکار تسنیم با اشاره به بهسازی و بازپیرایی واحدهای مستقر در گذر گردشگری سی تیر اظهار کرد: راهاندازی این محور پرتردد در سال ۹۶از همان ابتدا با استقبال شهروندان همراه شد و این گذر طی این سالها با چالشهایی همچون فرسودگی سازهها، مسائل بهداشتی و ترافیکی مواجه بود. بر اساس مطالبه شهروندان، رعایت نکات بهداشتی، ترافیکی و ... ملاحظات ضروری اقدام به برگزاری مزایده برای اجرای بازپیرایی و بهسازی کردیم.
مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به جمعآوری سازههای قدیمی و آغاز عملیات اجرایی ساخت غرفههای جدید در این محور تصریح کرد: پس از تکمیل طراحی و برنامهها، مجددا گذر گردشگری سی تیر فعال خواهد شد.
انتهای پیام
ارسال نظر