تقی پور - به پرداخت

مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت، گفت: سال 1402 اولین سالی بود که موفق شدیم شیب نزولی از دست دادن سهم بازار مبلغ پایانه های فروشگاهی را به صفر برسانیم و با 18.5 درصد شروع کردیم و با 18.6 درصد به اتمام رساندیم و اگرچه رشد کمی داشتیم، ولی از سال 96 به بعد، اولین سالی بود که توانستیم با حفظ سهم بازار، رشد اندکی را داشته باشیم.

به گزارش ایران پژواک به نقل از سیتنا، محمدمهدی تقی‌پور، مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت در بخشی از گفت‌وگوی تفصیلی خود با ماهنامه نسل چهارم، پیرامون تاریخچه و سوابق این شرکت، گفت: قدمت شرکت به‌پرداخت ملت به 19 سال می رسد و هدف از تاسیس آن، ورود بانک ملت به حوزه پرداخت الکترونیک و کارتی بود. شرکت به‌پرداخت با توجه به آنکه شرکتی تکنولوژی محور است، نسبت به تولید سوییچ صادرکنندگی و پذیرندگی اقدام کرد و از همان سال خدمات خود را آغاز نمود و از قبل از تاسیس شبکه شاپرک، مدیریت کارت های بانک ملت را بر عهده داشت.

وی ادامه داد: شرکت به‌پرداخت، شرکت همکار دیگری به نام شرکت مهندسی یاس ارغوانی را در کنار خود دارد که امور لجستیکی به‌پرداخت را انجام می دهد؛ به عبارت دیگر، شرکت به‌پرداخت بازوی فنی و تکنولوژیک است و شرکت یاس عهده دار امور پشتیبانی و لجستیکی است.

تقی پور، اظهار کرد: یکی از تفاوت های ما با سایر PSPها این است که ما در قالب دو شرکت فعال هستیم و موارد مربوط به فنی و لجیستیکی را در دو شرکت متفاوت پیش می بریم.

وی، افزود: در سال 1392 با تاسیس شاپرک، توانستیم مجوز شاپرک را نیز دریافت کنیم. این شرکت تا سال 1397 به صورت انحصاری خدمات خود را به بانک ملت ارائه می داد و پس از آن به سایر بانک ها نیز خدمات ارائه می دهد و در حال حاضر با حدود 20 بانک همکاری دارد و به مشتریان آن بانک ها خدمات پایانه فروشگاهی و درگاه اینترنتی را ارائه می دهد.

وی پیرامون حضور خود در شرکت به‌پرداخت و خدماتی که طی این مدت انجام شده است، گفت: بنده از سال 1396 عضو هیات مدیره این شرکت بودم و فعالیت اجرایی را از اردیبهشت سال 1402 شروع کردم.

آغاز رشد سهم بازار به‌پرداخت ملت از پایانه های فروشگاهی

وی، ادامه داد: اولین چالشی که در شرکت داشتیم، در حوزه پایانه های فروشگاهی بود و 60 هزار پایانه ای که به تازگی تحویل گرفته بودیم دچار مشکل فنی بود که با برنامه ریزی انجام شده و با کمک شرکت یاس، طی سه ماه دستگاه ها را جمع آوری و مرجوع کردیم و پس از تعمیر مجدد، نصب کردیم.

تقی پور، خاطرنشان کرد: از طرفی طبق روال سالیان گذشته و با وجود رقبا، سهم بازار ما از پایانه های فروشگاهی رو به کاهش بود و از سال 96 در حوزه مبلغ، سالانه به طور متوسط دو درصد سهم بازار را از دست می دادیم که حضور پررنگ تر سایر شرکت های PSP و همچنین روش های جدید در بازاریابی باعث این کاهش سهم بازار شده بود.

مدیرعامل شرکت به‌پرداخت ملت، گفت: در سال 96 سهم بازار ما از مبلغ پایانه های فروشگاهی 29.۲5 درصد بود که در فروردین سال 1402 به 18.5 درصد رسیده بودیم و متوسط سالی دو درصد سهم بازار از دست داده بودیم.

وی، افزود: سال 1402 اولین سالی بود که موفق شدیم شیب نزولی از دست دادن سهم بازار مبلغ پایانه های فروشگاهی را به صفر برسانیم و با 18.5 درصد شروع کردیم و با 18.6 درصد به اتمام رساندیم و اگرچه رشد کمی داشتیم، ولی از سال 96 به بعد، اولین سالی بود که توانستیم با حفظ سهم بازار، رشد اندکی را داشته باشیم.

تقی پور، اظهار کرد: عمر پایانه های ما زیاد است و از شرکت های قدیمی این حوزه هستیم و شبکه پایانه های فروشگاهی ما میانگین سنی هفت سال را دارند. در این راستا به سمت تامین پایانه های فروشگاهی جدید رفتیم و حدود 200 هزار پایانه در سال 1402 در سطح کشور نصب کردیم.

وی، ادامه داد: از طرفی دیگر در سال 1402 در راستای افزایش رضایت از خدمات مشتریان، موضوع مرکز تماس غیرمتمرکز در استان ها را داشتیم و مرکز تماس یکپارچه با سرشماره کشوری 30900 را افتتاح و صدای مشتریان را به صورت یکپارچه از دی ماه 1402 دریافت کردیم.

با بهینه سازی شبکه، حائز رتبه اول از لحاظ مبلغ تراکنش ها شدیم

مدیرعامل به‌پرداخت ملت، گفت: موضوع دیگر بحث بهینه سازی شبکه بود که با توجه به گستردگی به‌پرداخت، در صدد جمع آوری پایانه های ناکارآمد برآمدیم؛ چراکه بالاترین ضریب بهره وری فروشگاه ها متعلق به شرکت به‌پرداخت است و در این زمینه در سال 1402 به صورت افزایشی پیش رفتیم. همچنین دارای 1.8 درصد میانگین بهره وری در شبکه هستیم و POSهای ما حدود دو برابر POSهای محصولات شبکه شاپرک کار می کنند و به‌پرداخت با اینکه از لحاظ تعداد POS بین PSP های کشور رتبه چهارم را دارد، اما از لحاظ مبلغ تراکنش ها رتبه اول را دارد که بهینه سازی شبکه باعث شد این رتبه اول کسب شود.

وی، ادامه داد: همچنین با توجه به این بهینه سازی های صورت گرفته از لحاظ درآمدی هم درآمدمان در حوزه کارمزدی را افزایش دادیم.

تقی پور، خاطرنشان کرد: سال گذشته افزایش 22 درصدی در فروش شارژ اپراتوری داشتیم. همچنین چند پروژه ملی را آغاز کردیم که همکاری با شرکت ملی پست یکی از آنهاست که پایانه های اندرویدی را در اختیار موزعین پست قرار دادیم که بحث تسهیم مبلغ خرید در محل تحویل مورد نظر بود. یکی از چالش های پست، خریدهای اینترنتی بود که هزینه های بین فروشنده و شرکت پست تقسیم می شد و با ارائه این خدمت، مشکل را رفع کردیم.

افزایش سهم بازار با بازیابی و نصب پایانه‌های فروشگاهی

وی، ادامه داد: در پایانه فروشگاهی 200 هزار دستگاه را بازیابی و نصب کردیم که سهم بازار ما از 18.6 درصد به 19.05 درصد در مهرماه امسال رسیده است که نشانگر بهبود فعالیت های شرکت است.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی