• ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۵
  • کد خبر: 43410
جوزف عون

رئیس جمهور لبنان در دیدار با هیئتی از آمریکا به ریاست ادوارد گابریل با طمع دریافت کمک های واشنگتن و بر خلاف خواست مردم کشورش، در خصوص خلع سلاح حزب‌الله سخن گفت.

به گزارش ایران‌پژواک از «NNA»، «جوزف عون» رئیس جمهور لبنان امروز دوشنبه با هیئتی از آمریکا (ATFL) به ریاست «ادوارد گابریل» دیدار کرد.

«ادوارد گابریل» در این دیدار گفت که حامل پیامی از واشنگتن در خصوص ضرورت خلع سلاح حزب‌الله و اجرای اصلاحات لازم برای دستیابی لبنان به کمک‌های مالی است و واشنگتن تمایل دارد که این تغییرات سریعا انجام شود!

رئیس جمهور لبنان نیز در پاسخ به وی بر پایبندی کامل این کشور به قطعنامه ۱۷۰۱ تأکید کرده و با اشاره به نقض توافق آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی گفت: اولویت با کاهش تنش‌ها در جنوب لبنان است، این اراده وجود دارد.

«جوزف عون» با طمع دریافت کمک های آمریکا و بر خلاف خواست مردم کشورش ادعا کرد: خلع سلاح خواسته لبنان خواست جامعه بین الملل و ایالات متحده است. ما متعهد هستیم که برای دستیابی به آنها تلاش کنیم!

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

آخرین اخبار داخلی