پیاز

پیاز غذای خوشمزه و داروی خوبی برای بیماری ها است. همه این موارد به این بستگی دارد که چه مقدار پیاز در روز بخورید و همچنین نحوه انتخاب و ذخیره صحیح پیاز چگونه است.

به گزارش ایران پژواک، ورونیکا خووانسکایا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله ای به خواص پیاز اشاره می کند.

ترکیب شیمیایی پیاز به نوع، شرایط و دوره نگهداری و همچنین محل رشد پیاز بستگی دارد. پیاز حاوی ویتامین های B1 ، B2 ، B6 ، E ، مقدار زیادی ویتامین C است. این ماده غنی از گلیکوزیدها، پروتئین، کاروتن، فلاونوئیدها، کلسیم، کلر، گوگرد، پتاسیم، سدیم، منیزیم، فسفر، آهن برای بدن بسیار مفید است.

پیاز سبز حاوی ویتامین های A ، B9 ، C ، E، پتاسیم، کلسیم، منیزیم ، سدیم ، فسفر، آهن، منگنز، مس، مولیبدن است. تره فرنگی حاوی ویتامین های C ، K ، E ، B1 ، B2 ، PP ، آهن، منگنز، مس، فسفر، منیزیم، کلسیم است.

پیاز ضد آنفلوانزا، ضد التهاب و به عنوان ماده ای ملین استفاده می شود.

این متخصص تغذیه در ادامه گفت: "پیاز در زمستان منابع خوبی از ویتامین های گروه B است و همچنین حاوی منگنز، مس، پتاسیم، فسفر است." - پیاز (به صورت تازه) حاوی فیتونسیدهایی است که از رشد باکتری ها و قارچ ها جلوگیری می کند، در نتیجه سیستم ایمنی بدن شما بالا می رود. مطالعاتی وجود دارد که تأثیر مفید این گیاه را در جلوگیری از تشکیل پلاک های کلسترول در رگ ها نشان می دهد که خطر حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد. فیبر به هضم و نگهداری خوب بدن کمک می کند. کروم و گوگرد موجود در پیاز تازه سطح قند خون را عادی می کند.

خوردن پیاز خام برای پوست نیز مفید است: پیاز با جوش و آکنه مقابله می کند. در نتیجه خوردن هر روزه پیاز به سلامتی شما در روزهای کرونا نیز کمک می کند.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 5 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی