• ۳ مهر ۱۳۹۷ - ۰۶:۴۹
  • کد خبر: 4135
فست

اگر از جمله افراد دارای اضافه وزن و چاقی هستید از گرفتن رژیم‌های سخت خودداری کنید. زیرا رژیم های بسیار کم کالری به کبد آسیب خواهد زد.

به گزارش ایران پژواک، پنیرو لبنیات پر چرب دارای چربیهای اشباع زیادی هستند و اگر انواع کم چرب آن را انتخاب نکنید در طولانی مدت تاثیرات منفی بر کبد شما خواهند داشت.

پس از مصرف پنیر و لبنیات پر چرب خودداری کنید.

البته خامه و سر شیر نیز خود منبع اصلی چربی هستند که مصرف آنها باید به طور جد در بیماران دارای کبد چرب محدود شود.

از مصرف شکر و قند دوری کنید و به جای آنها از عسل یا خرما استفاده کنید.

گاهی شیرین کننده های مصنوعی درست است که کالری کمتری نسبت به قند و شکر دارند اما اگر در مقادیر زیاد مصرف شوند باعث بدتر شدن وضعیت کبد چرب شما خواهند شد.

بهتر است از مصرف پیتزاهای رستورانی، اسنک های سرخ شده، بیسکوییتهای کرم دار غیر سبوس دار انواع کیک اها و نانهای چرب و در کل مواد غذایی پر چرب و دارای آرد سفید تا زمان بهبود بیماری خودداری کنید.

به جای آنها از مواد غذایی دارای آرد جو استفاده کنید.

کاهش دریافت منابع کربوهیدراتی مانند برنج، ماکاروانی، غلات آماده و سیب زمینی برای این بیماری مناسب است و به جای آنها از پوره سبزیجات مانند پوره کلم و بروکلی و دیگر سبزیجات استفاده کنید.

حبوبات به دلیل فیبر زیادی که دارند، بهتر است به عنوان منابع پروتئین گیاهی به صورت روزانه در کنار دیگر غذاها مصرف و گاهی جایگزین منبع حیوانی شوند.

اگر از جمله افراد دارای اضافه وزن و چاقی هستید حتما با برنامه غذایی سالم و ورزش های هوازی مانند پیاده روی و شنا، وزن خود را کاهش دهید و البته از گرفتن رژیم‌های سخت خودداری کنید. زیرا رژیم های بسیار کم کالری به کبد اسیب خواهد زد.

تعداد وعده‌های غذایی باید زیاد و حجمشان کم باشد. اگر حجم بالایی از خوراکی را در یک وعده مصرف کنید، تمام مواد غذایی در کبد به تری گلیسیرید تبدیل می شوند.

بیماران کبد چرب بهتر است وعده غذایی شام را حذف کنند و به جای آن از انواع سالاد استفاده کنند.

از مصرف نوشیدنیهای گازدار نیز به طور جدا خودداری و به جای آنها از آب طعم دار شده یا تکه‌های میوه استفاده کنید.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

پربازدیدها

آخرین اخبار داخلی